Πώς να ψωνίσετε

Δε χρειάζεται να κάνει κάποιος λογαριασμό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Αν όμως επιθυμεί να δημιουργήσει, θα τον βοηθήσει στον πιο λεπτομερή έλεγχο της παραγγελίας του καθώς και στη πιο άμεση πληροφόρηση για τα νέα μας όπως Newsletters, προσφορές, νέες παραλαβές.

Βεβαίως και μπορεί κάποιος να ακυρώσει τη παραγγελία του, επικοινωνώντας είτε μέσω e-mail στο info@olinascollection.com είτε τηλεφωνικά στο 2112670555.

Η παραγγελία μπορεί να γίνει είτε μέσω του site μας είτε τηλεφωνικά στο 2112670555. Επιπλέον υπάρχει και το φυσικό μας κατάστημα στο οποίο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και πιο προσωποποιημένα οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη. Το κατάστημα βρίσκεται στο Γέρακα, στην οδό Μιαούλη 17.

Στη προσπάθεια μας ως εταιρία να βοηθήσουμε τον πελάτη μας να αγοράσει το σωστό μέγεθος, όλα μας τα ρούχα, τόσο από εξωτερικούς συνεργάτες όσο και από τη δική μας παραγωγή, είναι φτιαγμένα με βάση το ύψος. Αυτό βοηθάει πολύ στη σωστή επιλογή με λιγότερες πιθανότητες λάθους. Επιπλέον, σε κάποια ρούχα, υπάρχει και ειδικός οδηγός για το κατάλληλο μέγεθος μέσα στις φωτογραφίες του εκάστοτε προϊόντος.